RATKAISUT

Autamme asiakasta tehostamaan liiketoiminnan prosesseja ja parantamaan asiakaskokemusta

Easoftin kokonaisvaltaisen ratkaisun avulla voit hallita ja kehittää koko liiketoimintaa. Ratkaisu kattaa koko liiketoimintaprosessin: asiakashankinnan, asiakkaiden ja toimitusprosessin hallinnan, dokumentoinnin sekä taloushallinnon.

EASOFT-EKOSYSTEEMI

Easoft konserni koostuu tytäryhtiöstä, joiden ohjelmistot auttavat asiakasyrityksiä liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Easoft Oy

CRM- ja ERP-ohjelmistot joilla  tehostamme liiketoimintaa ja mahdollistamme sen kehittämisen.

Tutustu

Affärsystem EAS Ab

CRM- ja ERP-ohjelmistot joilla  tehostamme liiketoimintaa ja mahdollistamme sen kehittämisen Ruotsissa.

Tutustu

Easoft Docs Oy

DOCS-ohjelmistolla tehostamme  työmaiden dokumentointia ja asiakasviestintää – mobiilisti työmaalta ja toimistolta.

Tutustu

Easoft Kodinpro Oy

KodinPro helpottaa yrittäjien ja kuluttajien tarpeiden kohtaamista erilaisissa kodin huolto- ja korjausasioissa.

Tutustu
EASOFT ERP

Helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä projektien hallintaan. Toiminnassa yhdistyvät kokeneiden asiantuntijoiden kehittämä nykyaikainen tuote ja palvelu.

Easoft

1

Työajan säästö

Järjestelmä muodostaa kokonaisratkaisun, mikä helpottaa yrityksen liiketoimintaprosessien hallintaa ja vähentää tuottamatonta työaikaa. Työajan säästö parantaa yrityksen tehokkuutta ja kannattavuutta

2

Tietojen oikeellisuus

Ohjelmisto auttaa pitämään kaikki yrityksen liiketoiminnassa vaadittavan datan yhdessä paikassa. Tämä mahdollistaa tehokkaan liiketoiminnan jotamisen. Pääset ohjelmaan selaimen ja mobiilin kautta missä ja milloin tahansa.

3

Liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen

Ohjelmistosta saatavan datan avulla pystytään liiketoimintaa mittaamaan, analysoimaan ja kehittämään. Tämä mahdollistaa yritykselle kannattavampaa liiketoimintaa, sekä mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen.